Solidaritat amb els i les preses polítiques víctimes de Curuguaty

Imatge

Des d’Arran Sant Andreu, donem suport als Paraguaians i Paraguaianes, conjuntament amb  individualitats i organitzacions internacionals manifestem en quant:

 La nostra preocupació i repressió respecte a la situació de camperols i camperoles detinguts i imputats per la causa coneguda com ‘La massacre de Curuguaty’, realitzada el passat 15 de juny del 2012, ara farà un any, on s’hi van perdre la crida de 17 persones, 6 policies i 11 camperols, observant series irregularitats en el desenvolupament de la investigació.

Condemnem la manipulació política i mediàtica de la causa que enfosqueix i posa en ric a la mateixa, obstaculitzant i impedint el coneixement de la veritat i la reparació a les víctimes, negant plenament l’accés a la justícia. No és un cas aïllat, no és cap novetat, està clar de quina banda està el poder, tant aquí com a  Paraguai!

 Ens solidaritzem amb tots els afectats i afectades, pel Cas de la massacre i amb les seves famílies, manifestem el nostre compromís per aquests mateixos, i continuarem exigint Justícia Social en el Paraguai. Per un Paraguai millor!

Per això mateix, un esperem aquest 7 de juny al CSO La Gordíssima, tindrem menjar i beure a preus populars acompanyats de bona música amb Mañaners i Microguagua!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s